instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Vaterpolo: Bečejci i naredne sezone u Prvoj A ligi Srbije

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 4. april 2022. • 10:20 •

Vaterpolo: Bečejci i naredne sezone u Prvoj A ligi Srbije

Vaterpolisti Bečeja nakon 18. odigranih kola, završili su ligaški deo takmičenja kao osmoplasirana ekipa sa 14 bodova. Momci sa Tise su u toku prvenstva ostvarili četiri pobede, dvanaest puta su ostali poraženi, dok su dva puta završili utakmicu bez pobednika.

U prvom delu sezone Bečejci upisuju samo tri boda i to u osmom kolu, kada su bili bolji na svom bazenu od Palilule sa 20:4, dok u drugom delu kroz bolju igru uspevaju da ostvare nekoliko pobeda i remija među kojima i ovaj u poslednjoj utakmici kada su odigrali nerešeno sa ekipom Beograda 8:8 po četvrtinama 1:3, 4:1, 1:2, 2:2. 

U teškom meču, sa puno borbe, preokreta i rezultatskom klackalicom ekipa Bečeja upisala je bod, i sa kojim i bez kojeg bi svakako ostali u ligi, jer je Rasina, koja pretila do poslednjeg kola, izgubila od Valjeva sa 22:8. 

Kako ističe trener Jovanović, nema odmora. Pripreme teku dalje, jer se momci od šesnaest i sedamnaest godina, koji igraju i u prvom timu, sada pripremaju za kvalifikaciona takmičenja na nivou Vojvodine u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena