instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

„Bečejska desetka“ okupila rekordan broj trkača

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 11. april 2022. • 09:28 •

„Bečejska desetka“ okupila rekordan broj trkača

Peta po redu manifestacija „Bečejska desetka“ okupila je rekordan broj takmičara svih generacija iz cele zemlje, a organizaciju ovog velikog sportskog događaja potpisuju Atletski klub Bečej i Kancelarija za mlade opštine Bečej.

Na programu su bile dečije trke, u kojima je učešće uzelo više od 400 dece osnovnoškolskog uzrasta, kao i trke na pet i deset kilometara, gde je se takmičilo ukupno 435 trkača.

Titulom apsolutnog pobednika u trci na 10 kilometara u muškoj konkurenciji okitio se Đuro Borbelj iz Atletskog kluba Apatin.

U ženskoj konkurenciji na istoj deonici najbrža bila Teodora Simović iz Atletskog kluba Novi Pazar, koja je stazu istrčala za 35 minuta i 38 sekundi.

Tradicionalno, proglašeni su i najbrži Bečejci i Bečejke na pet i deset kilometara. U muškoj konkurenciji u trci na 10 kilometara najbrži je bio Zoltan Horvat, zatim drugoplasirani je bio Filip Basarić, a treće mesto je zauzeo Žolt Terečik.

Među Bečejkama u trci na 10 kilometara najbrža je bila Teodora Stojić, drugo mesto je zauzela Mirjam Jocić, a treće Dajana Balaž.

U trci na 5 kilometara najbolji rezultat ostvario je Bojan Miljević, drugi je Marko Jocić, a treći Tamaš Horvat. Na istoj deonici u ženskoj konkurenciji najbrža je bila Branislava Stepanov, drugoplasirana je Reka Kara, a treće mesto zauzela je Slađana Đatkov Strainov.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena