instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KMF Bečej 2003: Plej of sa Konjarnikom

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 18. april 2022. • 11:31 •

KMF Bečej 2003: Plej of sa Konjarnikom

Ekipa KMF Bečej 2003 završila je sa regularnim delom prvenstva Prve futsal lige Srbije. U zadnjem 18. kolu koje je igrano prošlog vikenda, Bečejci su ostali savladani na svom parketu od ekipe Loznica Grad 2018 sa 2:4.

Ono što je obeležilo meč jeste agresivna i srčana igra na obe strane, veliki broj prekršaja ali i odličnih šansi na jednoj i drugoj strani. Takođe napomenimo i to da je ekipa Bečeja pre samog početka utakmice imala peh sa nekoliko povreda igrača, dok je u toku meča i Boris Bodonji napustio igru zbog razbijene glave.

Prvi gol na meču viđen je u četvrtom minutu igre kada gosti preko Matijevića dolaze u svoje prvo vođstvo. Trebalo je domaćima 11 minuta nakon ovog gola da dođu do izjednačenja. Zbog nagomilavanja prekršaja, Mitić stavlja loptu na deset metara, golman Vulić brani, ali je na pravom mestu Novaković koji trese mrežu gostiju za 1:1.

Igrao se 30. minut kada Ramić prolazi po levoj strani i pred golom Bečeja upošljava Avramovića koji je siguran za 1:2. Trajalo je radovanje Lozničana svega jedan minut, jer je Stanković u 31. minutu nulirao prednost gostiju.

Četiri minuta pre kraja ekipa Loznice ponovo preko Avramovića dolazi u vođstvo a onda se u poslednjem minutu i Vulić upisuje u listu strelaca za konačnih 2:4.

Nakon ove utakmice Bečejci su završili na petoj poziciji sa 32. boda, što ih u nastavku takmičenja, odnosno u plej ofu odvodi na dvomeč sa ekipom Konjarnika.

Podsetimo Bečejci su u ligaškom delu savladali beogradsku ekipu u drugom kolu sa 5:0, dok su u 11. ostali poraženi sa 6:0.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena