instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Drugi ciklus edukacija sportskih klubova i organizacija

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 12. maj 2022. • 08:56 •

Drugi ciklus edukacija sportskih klubova i organizacija

Za sportske klubove i organizacije sa teritorije opštine Bečej održana je besplatna edukacija na temu apliciranja i trošenja, odnosno pravdanja finansijskih sredstava na javnom konkursu koji raspisuje lokalna samouprava.

Predstavnike klubova i sportskih organizacija o toj temi detaljno je uputila Dunja Šari, interni revizor Opštine Bečej, a skupu se pre početka obratio član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam Dane Mandić.

Reč je o drugom ciklusu predavanja koje je organizovano sa ciljem da svim sportskim subjektima pruži neophodne informacije u vezi sa tokovima javnog novca, kojim se na osnovu odobrenih programa zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta.

Inače, Opština Bečej je putem konkursa ove godine podržala programe i rad ukupno 42 sportska kluba i organizacije sa teritorije opštine Bečej u ukupnom iznosu od 18 miliona dinara, što je za milion i po dinara više nego prošle godine. Pored toga, lane je sportskim klubovima uručena oprema u vrednosti od preko dva miliona dinara.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena