instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Nikola Vlajkov krunisao veče profi boks revije

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 16. maj 2022. • 10:08 •

Nikola Vlajkov krunisao veče profi boks revije

Kik-boks klub Bečej u saradnji sa Srpskom profesionalnom bokserskom federacijom organizovao je prvu ovogodišnju međunarodnu profesionalnu boksersku reviju u Bečeju u sali DTV Partizan. Ljubitelji ovog sporta imali su prilike da pogledaju deset mečeva.

Pored srpskih boksera, u ringu su se našli i takmičari iz Švedske, Grčke, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

Bečejskom kik-bokseru Nikoli Vlajkovu pripala je poslednja, glavna borba večeri. On je u poluvelter kategoriji nokautom u trećoj rundi slavio nad Kikinđaninom Vanjom Dumitrovim.

Što se tiče ostalih rezultata, u velter kategoriji Tomislav Vukomanović iz Bosne i Hercegovine slavio je nad Nemanjom Velickim iz Bečeja, nakon što je predao meč zbog povrede u drugoj rundi.

Grk Panajotis Točataridos nokautom u prvoj rundi savladao je Edisa Biberovića iz Tuzle, zatim je Milan Delić iz Čuruga pobedio Vladimira Vujadinova iz Kikinde nokautom u drugoj rundi.

U kruzer kategoriji Haris Radomirović iz Sarajeva izgubio je od Elvisa Smajlovića iz Tuzle, dok je Goran Babić iz Švedske izvojevao pobedu protiv Nikole Kneževića iz Kikinde.

U poluteškoj kategoriji Konstatin Nanga iz Švedske slavio je nad Darkom Stevanovićem. Takođe, Kristijan Đaković iz Uba savladao je Smiljana Trajkovića iz Kraljeva.

 U supersrednjoj kategoriji Ramiz Džafić iz Srebrenice izgubio od Miloša Keljanovića iz Subotice

U poluvelter kategoriji Marko Cvetanović iz Beograda nokautom u prvoj rundi slavio je nad Nerminom Pozdarevićem iz Bosne i Hercegovine.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad