instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Reprezentativci Srbije u kajaku ne pripremama u Bečeju

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 20. maj 2022. • 13:36 •

Reprezentativci Srbije u kajaku ne pripremama u Bečeju

Naš grad je trenutno domaćin mlađe seniorske reprezentacije Srbije do 23 godine u kajaku, koja se priprema za veoma velika i bitna takmičenja u narednom periodu.

Četvorica momaka su pre nepune tri nedelje izborili svoj status reprezentativaca u Beogradu na izbornom nacionalnom takmičenju u kajaku. Oni su se prethodne nedelje spremali u Rumi, dok su ove nedelje na vodama u Bečeju.

Ono što ističu jeste da su veoma zadovoljni uslovima koji im se pružaju, kako vodom i trasom za pripreme, tako i samim gradom iz kojeg se tradicionalno daju dobri rezultati u ovom sportu.

Bečejac Luka Stojkov koji je takođe član mlađe seniorske reprezentacije Srbije i posade u četvercu, sa ponosom je ugostio svoje prijatelje i drugare u naš grad.

Svetski kup koji očekuje kajakaše prvi je u nizu provera za seniore pred glavno takmičenje, a to je Evropsko prvenstvo u Beogradu koje će biti održano od 23. do 26. juna.

Kako ističe trener Terzić, ovo je samo početak priprema na našim vodama, jer je u narednom periodu plan da se reprezentacija vrati i nastavi pripreme u Bečeju.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena