instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Fudbal: Rumljani sa tri boda otišli iz Bečeja

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 23. maj 2022. • 10:00 •

Fudbal: Rumljani sa tri boda otišli iz Bečeja

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 upisao je još jedan poraz, ovog puta na Gradskom stadionu kraj Tise bolji su bili igrači 1. Maja iz Rume sa 2:4.

Zanimljiva utakmica gledala se u subotu u Bečeju, dva različita poluvremena, mnogo preokreta, fer i korektna igra, veoma teški vremenskim uslovi za igru, i čak šest golova, sve je to obeležilo meč 28. kola Srpske lige Vojvodina.

Ekipa prvog maja u većem delu utakmice imala je dominaciju, posed lopte, stvarala šanse i mogla da postigne više od jednog gola u prvom poluvremenu, dok su  domaći jako loše i slabo odigrali prvi deo meča, a kako ističe i sam trener Dabižljević ni jedan dogovoren segment iz svlačionice nije bio prenet na teren.

U drugom poluvremenu Rumljani takođe bolje otvaraju utakmicu, a onda staju, što je ekipa Bečeja iskoristila i vratila se u meč sa mnogo boljom igrom, ipak do samog kraja domaći ne uspevaju da zadrže 2:2, jer gosti u poslednjim minutima postižu još dva gola i odnose sva tri boda iz Bečeja.

Golove za Bečej postigli su  Šormaz u 65. i Kudrić u 72. minutu, dok su se u listu strelaca za gostujući tim upisali Savić u 35. Grbović u 56. Jović u 90. i ponovo Grbović u nadoknadi vremena za konačnih 2:4. 

U narednom predzadnjem kolu ekipu Bečeja ugostiće Stari Grad iz Bačke Palanke, dok će u poslednjem meču 4. juna sa početkom od 17:30 Bečejci ugostiti na svom terenu ekipu Radničkog iz Sombora, i tako završiti sezonu 2021-2022.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena