instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

FK Vojvodina: Pobeda za kraj

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 6. jun 2022. • 12:58 •

 FK Vojvodina: Pobeda za kraj

Četrnaest pobeda, tri remija i trinaest poraza ukupan je učinak fudbalskog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta u sezoni 2021-2022. Nakon odigranog 30. kola u Vojvođanskoj ligi Sever, u kom su slavili nad Njegošem iz Lovćenca sa čak 9:3, fudbaleri Vojvodine završili su kao sedmoplasirana ekipa sa 45 bodova i sa gol razlikom od plus deset (58-48).

Kada je reč o jučerašnjoj utakmici, golove za tim iz Bačkog Gradišta postigli su Pelengić u 2, 3. i 24. minutu, Bratislav Jelić u 13, 29, 39. i 56. minutu, dok su Prodanov i Davor Jelić iskoristili svoje šanse u 47. odnosno u 67. minutu i tako se nakon serije poraza oprostili od svojih navijača pobedom, dok je protivnički tim iz Lovćenca, kao poslednje plasirana ekipa ispala iz lige i naredne godine snage će odmeravati sa klubovima u nižem rangu takmičenja.

Kako ističe Barta ciljevi su delimično ostvareni, a to je da se naprave dobri rezultati i da se bezbrižno sezona privede kraju, dok ono što nije pošlo za rukom jesu 50 – 51 bod, koliko se i očekivalo pred prvenstvo kao i neki ne očekivani porazi od kojih je najveći udarac za trenera bio u 26. kolu od Krila Krajine iz Bačke Palanke.

Kako je kazao trener Vojvodine, sa pripremama za predstojeći ciklus kreće se za mesec dana, jer od sredine avgusta počinje nova sezona, a do tada će uprava kluba razmatrati o ambicijama, dolascima i odlascima igrača.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena