instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečejci na osmoj poziciji završili sezonu 2021-2022

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 6. jun 2022. • 13:01 •

Bečejci na osmoj poziciji završili sezonu 2021-2022

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 završio je sezonu 2021-2022 u Srpskoj ligi Vojvodina kao osmoplasirana ekipa sa 44 boda, odnosno sa 13 pobeda, pet nerešenih mečeva i 12 poraza, a sa gol razlikom od 51 : 56.

U poslednjem meču koji je igran minulog petka na Gradskom stadionu kraj Tise sa ekipom Radnički iz Sombora, fudbaleri Bečeja pretrpeli su četvrti poraz za redom ,što je bio ujedno i najduži niz izgubljenih mečeva u ovoj takmičarskoj sezoni.

Veoma loše i slabo prvo poluvreme odigrali su domaći ali i gosti, bez konkretnih napada i šansi međutim individualnom greškom golmana Bečeja, momci iz Sombora stižu do prednosti od 0:1 pred kraj prvog dela utakmice i kao i u prethodnim mečevima stavljaju domaće na muku – da se izvlače iz minusa i da vijaju rezultat.

U drugom delu utakmice mnogo bolja igra i veliki broj šansi za ekipu Bečeja. Činilo se da je sve odlično krenulo, i da su se domaći vratili u utakmicu, međutim od mnogobrojnih prilika plavo – beli koriste samo jednu u početku drugog dela utakmice, a Somborci sve te propuštene šanse uspevaju da kazne sa još dva gola.

Nakon ovog meča igrači Bečeja odlaze na odmor do početka priprema , a šta će se do novog Srpskoligaškog karavana desiti i do kakvih će promena doći u igračkom kadru preostaje nam da vidimo u naredna dva meseca.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena