instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

„Fortuna Sukur metal“ nepobediva u Novom selu

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 4. jul 2022. • 12:19 •

„Fortuna Sukur metal“ nepobediva u Novom selu Ekipa "Fortuna Sukur metal" (TV Bečej)

Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Trofej Novo selo 2022“ okupio je igrače iz petnaest vojvođanskih mesta, a pobednički pehar drugi put za redom izborila je ekipa „Fortuna Sukur metal“ iz Bečeja, koja je u finalu savladala igrače „Autoservisa Obradović“ iz Temerina.

Treće mesto osvojili su igrači ekipe „Eurosvit“ iz Bačkog Petrovog Sela.

Kada je reč o pojedinačnim priznanjima, njih su takođe osvoiji članovi pobedničke ekipe. Za najboljeg igrača proglašen je Slavoljub Dabižljević, Sava Vadaski je osvojio titulu najboljeg golmana turnira, dok Žarko Kobiljski sa 12 postignutih golova proglašen za najboljeg strelca.

Turnir je i ove godine podržala Kancelarija za mlade opštine Bečej, koja je obezbedila pehare i novčane nagrade za tri najuspešnije ekipe. Prvoplasirani su osvojili 80.000 dinara, drugoplasirani 30.000 a treće plasirani 10.000 dinara.

Turnir je bio organizovan i za decu, a za titulu najuspešnije ekipe nadmetalo se 11 timova, podeljenih u dve uzrasne kategorije. Kod igrača 2008. godišta i mlađih pobedu je odnela ekipa FK Bečej, drugoplasirani je bio tim Bjeka trans, dok je na trećem mestu završila ekipa Torekveš.

Za najboljeg igrača u proglašen je Milan Čabrilo, najbolji strelac je bio Aleksa Andrejić, a najbolji golman Gelert Vida.

U kategoriji 2011. godišta i mlađe, prvo mesto osvojili su OFK Petlići, drugo Žendi kamenorezac, a treće ekipa Drvara Mige. Pojedinačna priznanja osvojili su Marko Bjekić kao najbolji igrač, Leonel Šeljmeši najbolji strelac, dok je najbolji golman bio Nikola Gospođinački.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad