instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Ana Rebeka Nađnemedi četvorostruki prvak države, oborila nacionalni rekord

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 8. jul 2022. • 08:14 •

Ana Rebeka Nađnemedi četvorostruki prvak države, oborila nacionalni rekord Ana Rebeka Nađnemedi (TV Bečej)

Četiri zlatna odličja, dva srebra i jedna bronzana medalja kao i oboren državni rekord na 100 metara kraul, uspesi su plivačkog kluba Svim Star iz Bečeja postignuti na Letnjem prvenstvu Srbije za kadete, održanom proteklog vikenda u Beogradu.

Ana Rebeka Nađnemedi, pod rukovodstvom trenera Milana Đurića, osvojila je sva četiri zlata. Ona je sa svojih 12 godina postala četvorostruki prvak države na poslednjem takmičenju i to u disciplinama kraul 400, 800 i 200 metara, dok je u 100 metara kraul, pored prvog mesta, oborila i nacionalni rekord do 12 godina sa rezultatom 1:01,63. Takođe, na 800 metara kraul postigla je najbolje performanse po bodovima na ovom takmičenju.

Takođe, bečejski klub predstavljala je i Jovana Srdanov, koja je vicešampionka države na 400 i 800 metara kraul, dok je bronzu osvojila na 200 metara kraul.

PK Svim star trenutno broji tridesetak takmičara u dve uzrasne kategorije od 8 do 10 godina i od 10 do 16 godina.

Inače, PK Svim star postoji od 2009. godine i za to vreme iznedrio je mnoštvo dobrih plivača. Za klub je bila najuspešnija 2013. godina kada je u ekipnom plasmanu u pionirskoj kategoriji u konkurenciji od 43 kluba osvojio drugo mesto na državnom nivou.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad