instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Gradištancima ostao još jedan kontrolni meč pred novu sezonu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 4. avgust 2022. • 11:44 •

Gradištancima ostao još jedan kontrolni meč pred novu sezonu

Samo tri dana nakon osvajanja drugog mesta na „Trofeju Bačkog Gradišta“, fudbaleri Vojvodine ostali su poraženi na svom terenu od Slavije iz Novog Sada sa 2:4, a neki od razloga što je rezultat ovakav, jeste mali broj igrača koji je bio na raspolaganju treneru Sovilju, potom veoma sparno i teško vreme za igru, dok su sada već, fudbalski rečeno "noge postale teške" kako zbog treninga, tako i utakmica u prethodnom periodu.

Prvi gol, publika je videla u dvadeset petom minutu igre kada gosti dolaze do vođstva, dok domaći samo minut kasnije uspevaju da postignu izjednačujući gol.

U 36. minutu nakon prekida, ali sad iz drugog ugla, igrači Slavije uspevaju da savladaju još jednom golmana Vojvodine za 1:2, što je bio konačan rezultat prvog dela utakmice.

U drugom poluvremenu isti broj golova na obe strane. Prvi i jedini gol za Vojvodinu u drugom delu utakmice postigao je Pelengić u 67. minutu. Nakon loše odbrane golmana gostiju, u pravo vreme na pravom mestu našao se kapiten Vojvodine i ponovo nulirao prednost Novosađana.

Igrao se 69. minut kada je viđen i najlepši gol na utakmici, dok su poslednji pogodak gosti postigli iz prekida u 74. minutu za konačnih 2:4.

U poslednjoj pripremnoj utakmici ekipa Vojvodine ponovo će biti u ulozi domaćina a u generalci koja se igra 6. avgusta snage će odmeriti sa Bratstvom iz Prigrevice.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad