instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečejci upisali još jednu pobedu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 5. septembar 2022. • 08:57 •

Bečejci upisali još jednu pobedu

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 proteklog vikenda na Gradskom stadionu kraj Tise upisao je još jednu pobedu, ovog puta savladan je Dinamo 1945 iz Pančeva, rezultatom 4:1.

Najveću zaslugu za ovaj rezultat i za treću pobedu u četvrtom kolu zaslužan je Nenad Kudrić koji je postigao čak tri gola, dok je bonus igrač Itan Derviši upisao svoj prvenac.

Kada je reč o samoj utakmici, gosti iz Pančeva imali su apsolutnu dominaciju u prvom delu meča, preko deset prodora su imali do samog gola Bečeja, ali ni jednu od šansi nisu uspeli da materijalizuju. Igrao se 26. minut kada zbog prekršaja nad Igorom Kudrićem u kaznenom prostoru Pnačevaca, sudija pokazuje na belu tačku, a brat Nenad uspeva da trese mrežu Dinama za 1:0.

Izjednačujući i jedini gol za goste postigao je Čučak u 38. minutu igre, a napomenimo i to da su Pančevci mogli i da preokrenu rezultat u svoju korist u 42. minutu, ali je Milovanov sjajno odbranio najstrožu kaznu i tako odveo timove na odmor sa nerešenim rezultatom.

U drugom delu utakmice mnogo bolja igra domaćih, koji u 56. minutu nakon kornera postižu gol za 2:1, strelac Nenad Kudrić, dok het – trik isti igrač postiže samo tri minuta kasnije.

Poslednji gol na meču a svoj prvi ovosezonski postigao je Derviši u 76. minutu sa bele tačke i tako postavio konačnih 4:1.  

Nakon ove utakmice ekipa Bečeja nalazi se na drugoj poziciji na tabeli sa samo bodom manje od prvoplasiranog Borca iz Šajkaša, a u narednom petom kolu Bečejci putuju u Elemir gde će iz dočekati novajlija u Srpskog ligi Vojvodina, FK Naftagas, koji je u dosadašnjim mečevima upisao jednu pobedu, jedan poraz i dva remija.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena