instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KMF Bečej 2003: Jedino što raduje jesu tri boda

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 26. septembar 2022. • 10:28 •

KMF Bečej 2003: Jedino što raduje jesu tri boda

Klub malog fudbala Bečej 2003 upisao je i svoju drugu ovosezonsku pobedu, na parketu sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ savladana je ekipa Novog Pazara sa 3:2.

Podsetimo Bečejci su u prvom kolu, koje se igralo 2. septembra, bili bolji od ekipe Futsal Nova Pazova sa 4:2, dok su minule subote u veoma teškoj utakmici, uspeli do kraja da slave, a kako i sam trener Šošo ističe od svega nakon ovog meča samo su tri boda ono što raduje.

Slabo su otvorili meč drugog kola Prve futsal lige Srbije momci sa Tise, dekoncentrisana, rastrzana igra, sa mnogo grešaka i grčevite defanzivne igre tokom prvog dela rezultirala je da gosti povedu sa 0:1, strelac u 11. minutu za ekipu Novog Pazara bio je Spasić. Drugi i poslednji gol u prvom poluvremenu uspeo je žargonski rečeno da „učačka“ Golub u 17. minutu i da odvede ekipe na odmor sa 1:1.

U drugom delu nešto bolja igra domaćih, ali gosti ipak ponovo dolaze još jednom do vođstva i povisuju na 1:2 u 24. minutu, ovog puta u listu strelaca upisao se Mutavdžić.

Ekipa Bečeja imala je za razliku od prvog poluvremena mnogo lepših kontri i izglednijih šansi u drugom delu, a baš takvu jednu uspevaju da iskoriste u 30. minutu kada je na asistenciju Goluba, Živić zatresao mrežu gostiju i poravnao rezultat na 2:2. Poslednji gol viđen je u 37. minutu loptu iz kornera izveo Živić, i pronašao Goluba koji sa nekih sedam metara volejem pogađa Novakovića a lopta menja pravac i odlaži u gol gostiju za konačnih 3:2.

Nakon ovog meča ponovo sledi pauza od dve nedelje a naredni meč momci sa Tise igraju u Novom Sadu protiv istoimene ekipe 14. oktobra.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena