instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Futsal: Nakon poraza slede dva teška gostovanja

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 14. novembar 2022. • 11:01 •

Futsal: Nakon poraza slede dva teška gostovanja

Klub malog fudbala Bečej 2003 u okviru šestog kola Prve futsal lige Srbije ostao je poražen na svom parketu od ekipe Beogradski FON sa 5:11, što je ujedno i najubedljiviji poraz u ovom kolu.

Mali roster igrača, odnosno „kratka klupa“, a potom i veoma mali broj treninga pred ovaj meč, glavni su krivci za poraz. Podsetimo ekipa Bečeja je zbog havarije u sali sportskog centra odigrala meč četvrtog kola u Novom Bečeju, dok su i sa samim treninzima bili uskraćeni, jer kao što napomenusmo sala nije bila u funkciji.

Ipak dobro su otvorili meč domaći i poveli sa 1:0, potom i na 3:1, međutim afirmisani pretprošlogodišnji šampioni države ulaze u seriju od šest golova kada je bilo 3:7.  Momci sa Tise uspevali su da smanje razliku na 4:7 a kasnije i na 5:8, međutim sa svim igračima u polju Bečejci bivaju kažnjeni golovima koji su postizani sa velikih udaljenosti, što je ishodovalo da do samog kraja rezultat bude 5:11.

Golove za ekipu Bečeja postigli su Jovanović, Krasnić i Novaković po jedan, dok se Golub upisao dva puta u listu strelaca.      

Ono naredno što očekuje ekipu Bečeja jeste meč u sredu sa Loznica Gradom, a zatim u subotu sa Ekonomcem u Kragujevcu. 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena