instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Međunarodni i Memorijalni džudo turnir „Željko Nikolić“ okupio takmičare iz osam zemalja

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 14. novembar 2022. • 08:43 •

Međunarodni i Memorijalni džudo turnir „Željko Nikolić“ okupio takmičare iz osam zemalja

Tradicionalni, 24. po redu, Međunarodni džudo turnir za uzrast od 10 do 14 godina i Memorijal „Željko Nikolić“ u kategoriji mlađih dečaka do 66 kilograma održan je u Bečeju u organizaciji džudo kluba „Mladost“.

U sportskom centru u Bečeju takmičilo se 347 džudista iz 44 kluba osam zemalja - Bosne i Hercegovine, Mađarske, Rumunije, Rusije, Slovačke, Crne Gore, Hrvatske i širom Srbije.

Čast da otvori ovaj veliki sportski događaj pripala je članu Opštinskog veća zaduženom za sport, omladinu i turizam, Danetu Mandiću.

Velikih pehar namenjen sveukupnom pobedniku pripao je džudistima Žandarmerije iz Beograda, drugo mesto je osvojio Proleter iz Zrenjanina, a treće Spartak iz Subotice.

Memorijalni pehar u konkurenciji mlađih dečaka do 66 kilograma osvojio je Luka Delević, koga je porodica tragično nastradalog Željka Nikolića, pored osvojene zlatne medalje, nagradila memorijalnim peharom i sa iznosom 100 evra.

Međutim, kada je reč o ovogodišnjim rezultatima džudo kluba „Mladost“, nedavno se na završenom prvenstvu Srbije u kadetskoj konkurenciji Nevena Grbić okitila bronzanom medaljom.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena