instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

OFK Bečej 1918: „Petarda“ za kraj

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 21. novembar 2022. • 09:48 •

OFK Bečej 1918: „Petarda“ za kraj

Fudbaleri OFK Bečej 1918 u poslednjem 15. kolu jesenjeg dela sezone oprostili su se od navijača sa do sada najubedljivijom pobedom. Na Gradskom stadionu kraj Tise minule subote savladana je ekipa Stanišica sa 5:0.

Prvu solidnu priliku imali su gosti u 11. minutu, kada su probili po desnoj strani ali je Milovanov bio na svom mestu. Narednu šansu imali su domaći i to iz prekida, Varga  nakon kornera na drugoj stativi ne uspeva da trese mrežu gostiju, jer je ovog puta golman Vezmar bio u pripravnosti.

Igrao se 29. minut, Derviši vuče loptu sa svoje polovine, upošljava Nenada Kudrića koji prolazi dvojicu igrača i sa nešto manje od 20 metara trese mrežu Stanišića za 1:0.

Zapretili su gosti još jednom u prvom delu meča i to u 35. minutu kada je Žiža pucao desnom, ali je Milovanov paradom skinuo tu loptu i odveo ekipe na odmor sa minimalnih 1:0

U drugom delu momci sa Tise prvu ozbiljniju priliku prave u 62. minutu, na ubačaj Dervišija Nenad Kudirć slabo šuta glavom, međutim samo minut kasnije, malopređašnji asistent Derviši, ulazi u gužvu u kaznenom, gađa dalji ugao i povisuje na 2:0. Nije se dugo čekalo da se još jednom zatrese mreža gostiju jer su u 66. minutu povisili na 3:0. Igor Kudrić je uposlio brata Nenada koji se po drugi put upisuje u listu strelaca.

Dekoncentrisani gosti sve slabije uspevaju da se sastave, a onda ponovo trio: Derviši, Nenad i Igor Kudrić kreću da mrse konce gostima, ovog puta u 72. minutu mrežu trese Igor Kudrić za 4:0.

Poslednji peti gol publika je videla u 76. minutu kada je Igor Kudrić iz slobodnog udarca našao na drugoj stativi Dervišija, a ovaj bio siguran za konačnih 5:0.

Čitav tim OFK Bečej 1918, od uprave i stručnog štaba, pa do igrača ispunio je svoj jesenji cilj, a to je da se bude među prvih pet ekipa na tabeli. Bečejci odlaze na zimovanje kao četvrtoplasirana ekipa Srpske lige Vojvodina sa osam pobeda, šest poraza, jednim remijem, odnosno sa uknjiženih 25 bodova. 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad