instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

FK Vojvodina: Poraz za kraj jesenjeg dela sezone

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 22. novembar 2022. • 08:03 •

FK Vojvodina: Poraz za kraj jesenjeg dela sezone

Prekidi, psovke, žuti kartoni, koškanja kako na terenu tako i na tribinama, nesportska ponašanja. Sve osim lepog fudbala viđeno je na stadionu u Bačkom Gradištu u poslednjoj utakmici jesenjeg dela sezone. U okviru 15. kola ekipa Vojvodine ugostila je u Obilić iz Zmajeva koji je lestvicu više a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat je bio 1:5 za gostujuću ekipu.

Teška i loša polusezona je završena za ekipu Vojvodine. Ekipa iz Bačkog Gradišta upisala je samo tri pobede i čak 12 poraza, što ih je pozicioniralo na predzadnje 15 mesto na tabeli sa devet bodova.

Podsetimo pored loših rezultata koji ostaju iza Vojvodine, ostaju i predsednik Goran Kudrić i sekretar Radomir Raković koji su sredinom oktobra podneli neopozive ostavke, ali su ostali pri klubu kako bi pomogli treneru Laličiću do kraja jesenjeg dela sezone.

Vanredna izborna sednica Skupštine kluba zakazana je za  25. novembar u klupskim prostorijama sa početkom u 20 sati, a šta će se dalje dešavati sa klubom i ko će biti u novom rukovodstvu Vojvodine preostaje nam da vidimo.

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad