instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečejci i Beograđani podelili plen

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 5. decembar 2022. • 09:16 •

Bečejci i Beograđani podelili plen

U okviru šestog kola Prve A lige Srbije, vaterpolisti Bečeja, ponovo su propustili šansu da upišu cela dva boda, jer su na nešto više od tri minuta pre kraja meča primili izjednačujući gol od ekipe Beograda, nakon čega je utakmica završena sa 8:8.

Vodili su momci sa Tise tokom većine meča, dok su gosti uspevali da izjednače kada je rezultat bio 3:3, i na već pomenutih-konačnih 8:8.

Iako su gosti prvi došli u vođstvo od jedan nula, ekipa Bečeja uspela je prvu četvrtinu da privede kraju sa 3:1, u drugom delu utakmice rezultat nerešen 3:3 i na poluvreme se odlazi sa 6:4.

U trećoj i četvrtoj četvrtini gol razlika je bila na strani gostiju, koji su obe četvrtine završili rezultatom 1:2 u svoju korist i do samog kraja utakmice uspeli da uzmu bod u Bečeju.

Golove za Bečej postigli su Kuprešak, Sirotanović i Popov po jedan, Korovljev dva, dok je Mesaroš tri puta tresao mrežu Beograđana.

Ono naredno što očekuje ekipu Bečeja jesu dva gostovanja. Prvi domaćin biće im Zemun koji je drugoplasirana ekipa sa osam bodova, dok ih nakon toga očekuje meč sa Banjicom koja je sedmoplasirana sa šest bodova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad