Srpski Magyarul
 
Srpski Magyarul

Sport

ISPRATI FINIŠ MUNDIJALA U MERIDIANU - POGODI NAJVEĆU KVOTU i osvoji fantastične nagrade!

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 6. decembar 2022. • 11:08 •

ISPRATI FINIŠ MUNDIJALA U MERIDIANU - POGODI NAJVEĆU KVOTU i osvoji fantastične nagrade!

Priključi se takmičenju, pogodi najveću kvotu i osvoji vredne nagrade!

 

Svetsko prvenstvo ulazi u završnu fazu, a ono najbolje nam tek predstoji. Neke utakmice osmine finala su već odigrane, poznati su i neki parovi četvrtine finala, pa je već sada jasno da nas čeka pravi fudbalski spektakl!

 

I to nije sve - fudbaleri najboljih svetskih selekcija će se pobrinuti da vam prirede sportski užitak, a kladionica Meridian se pobrinula da sve to "začini" fantastičnom ponudom u vidu SPECIJALA ZA MUNDIJAL, koji sadrži NAJVEĆE KVOTE i vrhunske bonuse za online kladjenje!

 

A, kada sve to iskoristite i sastavite mundijalski tiket - možda vam baš on donose vredne nagrade!

 

Naime, Meridian je razvio novo takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU - nagrade su vrhunske: MacBook, iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD bonusa za online klađenje - čeka na vas!

 

Šta je potrebno da uradite? Da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i odigrate tiket. U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice. U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnih tiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu.

 

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu pet, kao i minimalnom kvotom po paru 1.35. Takođe, potrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

 

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom.

 

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!

 

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 DINARA ZA TIKET!

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad