instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

“PANTERI” DOČEKUJU CIBONU: FMP Meridian želi povratak na pobednički kolosek, uz solidarnost i pomoć komšiji!

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 11. decembar 2022. • 19:44 •

“PANTERI” DOČEKUJU CIBONU: FMP Meridian želi povratak na pobednički kolosek, uz solidarnost i pomoć komšiji!

ABA liga se nastavlja, na redu je 10. kolo, a KK FMP Meridian je prekinuo veličanstven niz pobeda u prethodnom kolu.

Veoma neugodno gostovanje u Zadru donelo je prvi poraz nakon serije vrhunskih rezultata, iako su “Panteri” bili u igri svih 40 minuta. Sada se vraćaju u FMP Arenu gde će dočekati ekipu Cibone, talentovani sastav iz Zagreba koji nakon devet utakmica ima skor od tri pobede i šest poraza.

Prema priznanju trenera košarkaša FMP Meridiana, Nenada Stefanovića, ekipa je trenirala veoma dobro i pokušali su da izvuku pouke iz prethodnog meča.

- Mislim da smo jako dobro analizirali naš poraz u Zadru i uprkos tome što smo bili blizu pobede, mislim da smo zajedno zaključili da to nije način na koji želimo da igramo. Na utakmici sa Cibonom očekujemo reakciju u odnosu na taj meč. Oni su napadački jako talentovana ekipa, jako su dobro vođeni, mislim da svi znaju svoju ulogu i da se vidi dobra organizacija i red. Siguran sam da su imali na početku malo povoljniji raspored da bi imali i koju pobedu više - rekao je Stefanović, te dodao:

- Čeka nas težak i zahtevan susret, dobro smo trenirali ove nedelje i očekujem da to pokažemo na terenu. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i da pomognemo u skupljanju novca za malog Mateju - rekao je Stefanović.

O narednoj utakmici govorio je i mladi centar Pantera Marko Pavićević.

- Posle poraza nam je veoma bitno da se vratimo na pobednički put. Moramo da damo sve od sebe da bismo ostali neporaženi na domaćem terenu. Ovom prilikom pozivam publiku da dođe u što većem broju i da zajedno pomognemo porodici Mišić i malom Mateji - istakao je Pavićević.

Podsetimo, utakmica 10. kola regionalnog takmičenja je na programu u ponedeljak od 18 časova. Cena karte je 300 dinara, a kao što je već poznato, kompletan prihod od ulaznica ići će porodici Mišić u cilju skupljanja sredstava za malog Mateju, 11-ogodišnjeg dečaka koji se bori sa cerebalnom paralizom.

 

- To je sasvim dovoljan poziv da ispunimo FMP Arenu, a nazivni sponzor Meridian je, kako već tradicija nalaže kada je u pitanju saradnja kluba i ove kompanije, uzeo aktivno učešće u ovoj humanitarnoj akciji. Naime, svako pogođeno slobodno bacanje Meridian će vrednovati sa po 2.000 dinara, a biće postavljene i kutije na ulazima u dvoranu gde će svako moći da donira dodatan novac u skladu sa svojim mogućnostima - navodi se na sajtu FMP Meridiana.

KK FMP, Meridian i porodica Mišić vas zovu da u ponedeljak od 18 časova dođete u FMP Arenu.

Budi dobar komšija, pomozi Mateji!

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad