instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

OK „Libero“ jesenji prvak II Vojvođanske lige

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 14. decembar 2022. • 11:38 •

OK „Libero“ jesenji prvak II Vojvođanske lige

Važnom pobedom u poslednjem kolu prvog dela sezone, odbojkašice „Libera“ iz Bačkog Gradišta zimu će provesti kao prvoplasirana ekipa II Vojvođanske lige-Novosadski okrug.

Devojke su nakon fenomenalna prva četiri seta ušle u peti, a uz stečeno iskustvo dobijaju i taj set protiv domaće ekipe „TSK VOLLEY“ iz Temerina i na najlepši način završavaju najbolju polusezonu u istoriji kluba.

U polusezoni seniorke su u II Vojvođanskoj ligi-Novosadski okrug ostvarile 5 pobeda, 2 poraza, sa set razlikom 19:8, i nalaze se kao što smo već napomenuli na liderskoj poziciji sa 16 bodova.

Kada je reč o nešto mlađim odbojkašicama, odnosno pionirkama, one su ostvarile takođe izvanredan uspeh plasiravši na završni turnir među 16 najboljih u Vojvodini.

Najmlađe članice Libera se takmiče na turnirima u okruženju i takođe ostvaruju velike rezultate osvajanjem medalja na njima. Uspesi mlađih pionirki veliki su podsticaj za dalje bavljenje odbojkom, jer je u odbojkaškom klubu „Libero“ akcenat na radu sa mladim selekcijama, kazao je Jović.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena