instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Vaterpolo: Bečejci pobedom završili prvi deo sezone

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 26. decembar 2022. • 09:15 •

Vaterpolo: Bečejci pobedom završili prvi deo sezone

Vaterpolisti Bečeja slavili su u okviru 9. kola Prve A lige Srbije nad ekipom Mladost iz Pančeva rezultatom 12:8, po četvrtinama 6:2, 0:3, 2:1, 4:2.

I više nego odlično su Bečejci otvorili ovaj meč, već u trećem minutu igre vodili su sa 5:0, i prvi deo meča priveli kraju sa 6:2.

Druga četvrtina pripala je gostujućoj ekipi. Pančevci su uspeli tri puta da tresu mrežu Bečeja ali i da ne prime ni jedan gol, pa se tako na odmor otišlo sa 6:5.

U trećoj četvrtini ponovo su viđena tri gola, momci sa Tise povisuju na 7:5, Pančevci smanjuju na 7:6, a onda ponovo domaći postižu gol i završavaju ovu četvrtinu sa 8:6.

Poslednji-četvrti deo utakmice pripao je ekipi Bečeja koja je ovaj deo meča dobila sa 4:2 i tako sa konačnim rezultatom 12:8 slavila u poslednjem kolu ove polusezone.

Golove za ekipu Bečeja postigli su Ićitović jedan, Korovljev i Sirotanović po tri gola, dok se Bošković pet puta upisao u listu strelaca.

Nakon zadnjeg meča u prvom delu sezone ekipa Bečeja zauzima osmu poziciju sa 6 bodova, sa uknjižene dve pobede, dva remija i pet poraza.

Vaterpolisti Bečeja ostaju u pogonu sve do kraja godine. Oni će do kraja 2022 snage odmeravati na internacionalnom turniru u Španiji, nakon čega ih očekuje kratak odmor.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad