instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KMF Bečej 2003: Ubrzanim ritmom priprema u drugi deo sezone

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 18. januar 2023. • 08:40 •

KMF Bečej 2003: Ubrzanim ritmom priprema u drugi deo sezone Igor Šošo, trener KMF Bečej 2003 (TV Bečej)

Nakon Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji je završen proteklog vikenda, na parketu sportskog centra otpočele su pripreme Kluba malog fudbala Bečej 2003 pred drugi deo sezone.

Prozivci su prisustvovali nekadašnji igrači, šest standardnih igrača, jedan novajlija i treneri kluba.

Futsaleri Bečeja prvi deo sezone završili su i više nego dobro. Tokom celog jesenjeg dela prvenstva momci sa Tise imali su velikih problema sa brojem igrača, povredama, bolestima, ali i kartonima koji su onemogućavali potpuni roster na bitnim mečevima. Ipak, grčevitom borbom nakon 11. kola Bečejci su upisali sedam pobeda, četiri poraza odnosno 21 bod i tako prezimeli na trećem mestu na tabeli Prve futsal lige Srbije.

Kako bi se izbegla „kratka klupa“ u drugom delu prvenstva, uprava kluba anagažovala je za sada jednog novajliju dok je još jedan igrač u planu, ali je to za sada i dalje tajna jer su pregovori u toku ističe Šošo.

A kako je protekao jesenji deo, tako je bilo i na prozivci. Čak četiri igrača bila su odsutna, jer su trojica povređena, dok je jedan sa temperaturom, kazao je trener plavo-belih.

Uz tehničko-taktičke pripreme i uigravanje, ekipa Bečeja upotpuniće treninge sa dve kontrolne utakmice, a prva je zakazana već za vikend, kada će u Subotici odmeriti snage sa tamošnjim Spartakom.

U utakmici 12. kola, kojom će se otvoriti drugi deo sezone, ekipa Bečeja biće u ulozi domaćina, a na parketu sportskog centra ugostiće ekipu Novog Sada, koja je osma na tabeli sa 15 bodova.

Meč je zakazan za prvi vikend februara, a podrška sa tribina u daljem toku takmičenja biće i više nego dobrodošla zaključuju u klubu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena