instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bez završnice i bez golgetera nema ni bodova

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 6. mart 2023. • 12:32 •

Bez završnice i bez golgetera nema ni bodova

Ekipa OFK Bečej 1918 savladana je protekle subote u okviru 16. kola, od Omladinca iz Novih Banovaca sa 1:2.

Činilo se u samom startu meča da će ekipa Bečeja dominirati u ovoj utakmici, ali se sve to već nakon desetog minuta ispostavilo netačno, jer su tada dominaciju, spremnosti, spretnost, uspeh u duelima, posed lopte i više sreće imali gosti.

Kada je reč o šansama u prvom delu meča na strani Bečeja, viđene su svega dve izvesne i to u 32. minutu kada Tutnjević ne uspeva iz slobodnog udarca da matira golmana Omladinca, a potom ni Derviši nekoliko trenutaka kasnije.

Ekipa Bečeja stvarala je kontre i stizala na dvadesetak metara od gola gostiju gde se sve i završavalo, jer čini se, momci sa Tise odlaskom Nenada Kudrića nemaju više egzekutora u završnici koji bi sve te šanse i prilike uspeo da realizuje.

Igrao se 40. minut kada nakon slobodnog udarca i gužve u kaznenom lopta leže na nogu Avramu, koji sa više od 20 metara pogađa gol Bečeja i dovodi svoj tim u vođstvo.

Već u startu drugog dela utakmice tresla se stativa Bečeja koju je pogodio Vučetić, nakon čega domaći kreću u kontru ali i ovog puta bezuspešno. U 71. minutu Derviši ne koristi jednu od najboljih prilika za Bečej, što gosti kažnjavaju četiri minuta kasnije, kada Perošević povisuje na 0:2.

Nedugo zatim, ekipa Bečeja uspela je da smanji rezultat i to preko Čedomira Tomčića u 77. minutu, a onda u 86. plavo-belima izmiče šansa da remiziraju jer pogađaju stativu. I nakon 90 minuta igre ostaje 1:2 za goste iz Novih Banovaca.

Nema odmora i opuštanja nakon ovog kola ,jer već u narednom meču ekipu Bečeja očekuje još jedna teška utakmica. Ovog puta domaćin momcima sa Tise biće drugoplasirano Jedinstvo iz Stare Pazove koje ima tri boda više od Bečeja.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena