instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Vaterpolo: Momci sa Tise potopili Savu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 6. mart 2023. • 11:35 •

Vaterpolo: Momci sa Tise potopili Savu

Vaterpolisti Bečeja savladali su u okviru 14. kola Prve A lige Srbije ekipu Sava iz Šapca rezultatom 11:6 i tako obezbedili sebi opstanak u ligi.

Do kraja takmičenja ostalo je još svega četiri kola, što znači da je već sada sve rešeno u donjem domu tabele. Poslednje plasirana ekipa Valjeva nema ni jedan bod, Sava ima šest i oni su ispod crte, dok je na osmoj poziciji ŽAK iz Kikinde koji ima 16 bodova i obezbeđen opstanak u ligi, dok će se u gornjem delu tabele voditi borba do poslednje utakmice, jer su prve tri ekipe na svega bod odnosno dva razlike.

Momci sa Tise bili su bolji u prvoj četvrtini sa 3:1, u trećoj sa 4:2 i četvrtoj sa 3:2, dok su drugu četvrtinu odigrali nerešeno 1:1.

Golove za Bečej postigli su Sirotanović, Ićitović, Mesaroš i Filip Kovačev po jedan, dva je postigao Popov, dok se čak pet puta u listu strelaca upisao Bošković.

U narednom 15. kolu ekipa Bečeja koja je trenutno na šestoj poziciji na tabeli sa 20 bodova, gostovaće petoplasiranom Beogradu koji se nalazi lestvicu više sa upisanih 23 boda.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad