instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Zna se ko su najbolji juniori i mlađi kadeti

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 7. mart 2023. • 10:51 •

Zna se ko su najbolji juniori i mlađi kadeti

Stonoteniski klub Bečej bio je domaćin pojedinačnog Prvenstva Srbije za juniore i mlađe kadete u muškoj i ženskoj konkurenciji.

U juniorskoj konkurenciji nadmetalo se 86 učenika iz tridesetak klubova, dok je kod mlađih kadeta bilo oko 120 takmičara.

Inače, organizaciju takmičenja podržala je Opština Bečej sa 50.000 dinara, dok je po osnovu javnog konkursa za godišnji program podržan sa 230.000 dinara.

Kada je reč o rezultatima, među juniorima najuspešniji je bio Uroš Ninković iz beogradskog STAK-a, koji je u pet setova bio je bolji od saigrača Matije Šepe. Dimitrije Jelikić iz Sparka i Dušan Vezmar iz Mileniuma zauzeli su treće pozicije.

Među juniorkama prva je bila Katarina Gvozdenović, igračica Domboša. Na drugoj poziciji završila je Ema Popović iz beogradskog Sparka. Uz Saru Radak iz Novog Sada, bronza je pripala i Dušici Todorović iz Crvene zvezde.

David Čapanda iz Selenče je novi prvak Srbije za mlađe kadete, dok je drugo mesto zauzeo Luka Dragin iz subotičkog Spartak Infostuda. Na trećem mestu završili su igrači kruševačkog Napada, Aleksa Knežević i Nikola Vranjanac.

Državnu titulu za mlađe kadetkinje osvojila je Teodora Sudžum iz Crvene zvezde. Ona je u meču za zlato u tri seta nadigrala novu vicešampionku, Viktoriu Vargu iz Čoke. Emili Miul iz Rapida i Ana Lenđel iz TSC-a podelile su treće mesto.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad