instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečejskim bokserima uručena nova oprema

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 17. mart 2023. • 10:02 •

Bečejskim bokserima uručena nova oprema

Članovi Boks kluba Bečej bogatiji su za novu opremu koju su im u prostorijama DTV Partizan uručili  pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam Dane Mandić i predsednik Vojvođanskog bokserskog saveza Željko Mrdaković.

U narednoj godini nastavlja se saradnja sa sportskim klubovima i sportskim organizacijama ističe Mandić i dodaje da se dodelom opreme čuvaju budžeti klubova, dok se ujedno promoviše njihov rad, kao i komunikacija sa lokalnom samoupravom.

Ono što je zaključak predsednika Vojvođanskog bokserskog saveza jeste da su uslovi za treninge i više nego dobri i da bečejski klub ima svetlu budućnost, jer kroz školu boksa gaji nove mlade nade u ovom sportu.

Na treningu prilikom posete, prisustvovalo je šesnaest članova kluba, među kojima četiri takmičara, dve devojke i dva momka u seniorskoj i kadetskoj kategoriji, koji su osvajači mnogih medalja, dok je Aleksandra Milošević-članica kluba, prvakinja Vojvodine i Srbije u svojoj kategoriji.

Vrata kluba su otvorena svim mladim momcima i devojkama ističe Orčik, a treninzi i upis se odvijaju svakog dana od osam do pola deset uveče u sali DTV Partizan.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena