instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KMF Bečej 2003: Utakmica odlična, rezultat loš

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 21. mart 2023. • 08:11 •

KMF Bečej 2003: Utakmica odlična, rezultat loš

Klub malog fudbala Bečej 2003 ostao je poražen minulog vikenda na svom parketu u okviru 16. kola Prve futsal lige Srbije od Ekonomca iz Kragujevca sa 2:5.

Bila je ovo prava prvenstvena utakmica, puna žara, borbe, duela, velikog broja prekršaja, želje i volje za pobedom, ali je do kraja deblji kraj izvukao Bečej, jer je čini se, desetostruki prvak države imao više sreće u završnicama.

Prvi gol viđen je već u trećem minutu meča, kada Krasnić prolazi po levoj strani, šuta, a lopta od Simićeve noge menja smer i ulazi u gol Kragujevčana. Samo nekoliko desetina sekundi je trajalo slavlje Bečeja jer su igrači Ekonomca preko Stojanovića poravnali rezultat. Do vođstva gosti dolaze u 14. minutu kada kapiten Marinković prolazi po desnoj strani i trese mrežu Bečeja za 1:2, a potom minut pre kraja prvog dela meča, nakon greške Spasića i Tomić uspeva da se upiše u listu strelaca za konačnih 1:3 u prvom poluvremenu.

U drugom delu meča ponovo Bečejci uspevaju prvi da tresu mrežu. Ovog puta Golub smanjuje na 2:3 i unosi dodatnu napetost u meč, međutim u 31. minutu, nakon prekida Aleksić postiže gol, a u poslednjem minutu meča Marinković sa svoje polovine pogađa nebranjeni gol Bečeja za konačnih 2:5.

Nakon ovog meča uloge su zamenjene, Ekonomac je došao na treću poziciju na tabeli dok su Bečejci spali lestvicu niže, na četvrtu poziciju.

U narednom kolu ekipa Bečeja putuje u daleko Vranje, koje je na šestoj poziciji na tabeli sa samo dva boda manje od Bečeja.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena