instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Završeno okružno takmičenje u futsalu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 28. mart 2023. • 08:29 •

Završeno okružno takmičenje u futsalu

Futsaleri Srednje mašinske škole Novi Sad, pobednici su okružnog takmičenja u malom fudbalu, odnosno futsalu, koje se juče odigravalo na parketu sportskog centra u Bečeju.

Pored njih u dalje takmičenje plasirala se i ekipa Gimnazije „Zarko Zrenjanin“ iz Vrbasa, jer po propozicijama finalisti izbaraju plasman na dalje takmičenje. Vrbašani su predali finalni meč, tako da su zvanični prvaci takmičenja u Bečeju službenim rezultatom od 3:0 postali Novosađani.

Srednjoškolci iz ove dve obrazovne ustanove, plasirali su se dalje, na međuokružno takmičenje, koje će biti održano petog aprila u Beogradu.

Gimnazija Bečej predstavljala je naš grad na okružnom turniru, a futsaleri ove bečejske škole ostali su poraženi već u prvoj utakmici sa 3:4 od ekipe iz Vrbasa.

Organizator turnira i nosilac ovih, ali i drugih školskih takmičenja jeste Savez sportova opštine Bečej, u kom su takođe i više nego zadovoljni kako je proteklo celo takmičenje. Ono što se u narednom periodu očekuje jesu dalja takmičenja, ali i vanškolske-sportske aktivnosti.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad