becejci-nakon-penal-lutrije-potopili-beogradane
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečejci nakon penal lutrije potopili Beograđane

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 20. novembar 2023. • 08:13 •

Bečejci nakon penal lutrije potopili Beograđane

Vaterpolisti Bečeja nakon regularnog dela utakmice i nerešenog rezultata od 13:13 savladali su ekipu Beograda izvođenjem peteraca sa 18:17.

U okviru četvrtog kola Prve A lige Srbije, publika na bečejskom bazenu gledala je utakmicu punu naboja, i preokreta, sa novinom u prvenstvu-penalima i čak 35 golova.

Odlično su startovali momci sa Tise i prvu četvrtinu priveli u svoju korist sa 3:1. Drugi deo pripao je Beograđanima koji su uspeli da upišu četiri gola, dok su domaći tri puta tresli mrežu gostiju. U trećoj četvrtini i jedan i drugi tim postigao je po četiri gola, dok je četvrti deo meča ponovo pripao gostima koji su kao i u drugoj četvrtini bili bolji sa 3:4.

Vodili su domaći tokom većeg dela utakmice i u više navrata se odlepljivali na plus tri, dok su u jednom trenutku, u trećem delu meča vodili sa čak 9:5, da bi gosti u poslednjem delu utakmice stigli pa čak i prestigli domaće. Prvo na 10:11, potom na 11:12, i 12:13. Ipak Boris Popov tri sekunde pre kraja trese mrežu Beograđana i sa 13:13 odvodi ekipe na izvođenje peteraca, jer se utakmica od ove sezone ne može završiti nerešenim rezultatom.

Sa pet metara Bečejci ostvaruju maksimalan učinak sa svih pet pogodaka, dok golman Bečeja Jakovljević u četvrtom kolu pucanja peteraca brani šut Radića, i tako sa konačnim rezultatom od 18:17 ekipa Bečeja upisuje dva nova boda, dok jedan odnose Beograđani.

Nakon ovog kola Bečejci putuju u Zemun na meč sa istoimenom ekipom, koja se nalazi na prvom mestu na tabeli sa bodom više.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad