sledi-kompletan-remont-seniorskog-tima-ofk-becej-
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Sledi kompletan „remont” seniorskog tima OFK Bečej

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 20. novembar 2023. • 09:12 •

Sledi kompletan „remont” seniorskog tima OFK Bečej

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 ostao je još jednom savladan na Gradskom stadionu kraj Tise, ovog puta bolja je bila ekipa Naftagasa iz Elemira sa 0:2 (0:1).

Poslednja utakmica jesenjeg dela sezone protekla je kao i protekle, domaći su igrali bez mnogo volje, želje, koncentracije i što se žargonski kaže sa pola gasa.

Ovo je ujedno šesti poraz u poslednjih šest kola, pa je sreća što je gotov prvi deo sezone, a što se tiče gol razlike, o njoj bolje i ne pričati i što pre je zaboraviti. Plavo-beli su u poslednjih šest utakmica primili čak 17 golova, a postigli samo jedan.

Podsetimo ekipa Bečeja je do devetog kola delila drugu poziciju na tabeli sa Slovenom kada su i jedan i drugi klub imali po 18 bodova. Momci sa Tise su nakon tog devetog kola imali upisanih šest pobeda i tri poraza, sa 16 postignutih i 13 primljenih golova.

Nakon toga klub ostaje bez trenera Zorana Levnajića koji nije mogao da odbije ponudu iz UAE. U desetom kolu klub predvodi sportski direktor i trener golmana Miloš Andrić, a već u narednom 11. kolu tim preuzima trener Damir Dakić.

Kada se uporedi poslednjih šest kola, 17 primljenih i jedan postignut gol, kao i 11. mesto na tabeli sa prvih devet mečeva i 13 primljenih, 16 postignutih golova i drugom pozicijom na tabeli, jasno je da je vreme da se u toku zimske pauze korenite promene moraju doneti u klubu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad