kajak-kanu-klub-becej-ispunio-svoju-davnasnju-zelju
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Kajak kanu klub Bečej ispunio svoju davnašnju želju

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 22. novembar 2023. • 11:21 •

Kajak kanu klub Bečej ispunio svoju davnašnju želju

Kajak kanu klub Bečej ispunio je svoju davnašnju želju da proširi kapacitete za skladištenje čamaca i nabavi savremenu opremu za vežbanje svojih članova tokom zimskog perioda.

Znajući da su finansijska sredstva koja dobijaju od lokalne samouprave i kajakaškog saveza ograničena, nastojali su da ostvare određene uštede tako što su, između ostalog, sami nosili decu na takmičenja i prevozili čamce. Ujedno, angažmanom rukovodstva pronađeni su sponzori i donatori koji su pomogli realizaciju njihovih projekata.

Urađena je nova vodovodna i kanalizaciona mreža u objektu, postavljeni su novi oluci, jednom rečju klub star više od sedam decenija utegnut je i sređen kako dolikuje.

Uprava kluba posebno je ponosna na novu teretanu koja se nalazi u prostorijama kluba i koja će umnogome olakšati treninge kajakaša i njihove kondicione pripreme između dve sezone.

Bečejci su od ove godine postali bogatiji i za novi ponton, koji su dobili na poklon.

Kajak kanu klub Bečej uskoro očekuje i izborna skupština kada će se birati novo rukovodstvo, počev od predsednika, preko upravnog i nadzornog odbora.

Opširnije o planovima, aktivnostima i postignućima Kajak kanu kluba Bečej možete pogledati u večerašnjem izdanju emisije „Bečejski ugao“ sa početkom u 20 časova.

 

 

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad