fk-jedinstvo-proslavio-110-godina-postojanja
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

FK „Jedinstvo” proslavio 110 godina postojanja

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 19. decembar 2023. • 08:13 •

FK „Jedinstvo” proslavio 110 godina postojanja

Fudbalski klub „Jedinstvo“ iz Bačkog Petrovog Sela proslavio je 110 godina rada. Tokom svog postojanja, klub je nekoliko puta menjao nazive, a pod ovim imenom funkcioniše od 1940. godine.

Rukovođenje klubom pre sedam godina preuzeo je Tibor Ereg, današnji predsednik tog sportskog kolektiva, koji kaže da je odgovornost bila velika, ali želja za rezultatima još veća.

Povodom obeležavanja velikog jubileja, uprava kluba dodelila je plakete i zahvalnice svima koji su dali svoj doprinos u radu i razvoju kluba. Među onima koji su dobili ovo priznanje su i predstavnici lokalne samouprave, član OV za sport, omladinu i turizam Dane Mandić i predsednik opštine Bečej dr Vuk Radojević, koji je u svom obraćanju prisutnima istakao da je lokalna samouprava pouzdan partner i oslonac sportskim klubovima i organizacijama.

Fudbaleri „Jedinstva“ su pre tri nedelje završili prvenstvo i zimovaće kao lideri na tabeli. Planovi uprave kluba su da još nekoliko igrača iz Bačkog Petrovog Sela vrate u svoje redove i na taj način pojačaju svoju ekipu pred prolećni deo prvenstva i da se zajednički okušaju u borbi za ulazak u subotičku ligu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad