novogodisnji-turnir-u-malom-fudbalu-ulazi-u-svoju-zavrsnicu
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Novogodišnji turnir u malom fudbalu ulazi u svoju završnicu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 10. januar 2024. • 11:34 •

Novogodišnji turnir u malom fudbalu ulazi u svoju završnicu

Novogodišnji turnir Bečej 2024 u malom fudbalu polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu. Podsetimo ovogodišnja, tradicionalna sportska manifestacija startovala je krajem decembra prošle godine, a danas i sutra odigravaju se polufinalne i finalne utakmice.

U toku višenedeljnog odigravanja, na parketu sportskog centra, odigrano je blizu 150 utakmica. Seniori su do sada odigrali 55 mečeva, veterani 28 dok su najmlađi sportisti podeljeni u tri generacije sa po osam ekipa odigrali oko 60 utakmica.

Na turniru su učešće uzele ekipe iz Bečeja, Kikinde, Temerina, Novog Sada, Sente, Bačke Topole, Subotice, Beograda, Mola, Bačkog Petrovog Sela, Radičevića, Bačkog Gradišta i Novog Bečeja, a ono što je kuriozitet Novogodišnjeg turnira jeste da su sve ekipe dobro poznate jedna drugoj i da uvek i vrlo rado učestvuju na ovom takmičenju.

Kako ističu organizatori, veliku zahvalnost duguju predsedniku opštine Bečej dr Vuku Radojeviću i članu OV za sport omladinu i turizam Danetu Mandiću, bez čije podrške i pomoći ovaj turnir ne bi bio ovako odlično kotiran, kako u našoj pokrajini, tako i u regionu.

Za kraj podsetimo još jednom sve ljubitelje sporta a posebno fudbala i futsala da večerašnji polufinalni mečevi počinju u standardnim terminima, od 19 časova.

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
DDOR Osiguranje
Privredna akademija Novi Sad