instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Dragan Ivanović novi šef stručnog štaba OFK Bečej 1918

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 17. januar 2024. • 08:17 •

Dragan Ivanović novi šef stručnog štaba OFK Bečej 1918

Na konferenciji za medije u prostorijama OFK Bečej 1918 predstavljen je novi šef stručnog štaba plavo-belih Dragan Ivanović. Veliko ime u srpskom fudbalu, trener sa UEFA Pro licencom, koji je vodio klubove u Srpskoj, Prvoj i Super ligi, poput ČSK Čelareva, Bačke, beogradskog Rada, Napretka iz Kruševca, novosadske Vojvodine i drugih.

Pre samog dogovora pred dolazak u Bečej, obostrana ideja i plan bila je da se tim mora ojačati, odnosno da se dovedu pojačanja, koja se ogledaju isključivo u talentovanim mladim igračima istakao je Ivanović.

Ivanoviću koji je u trenerskim vodama punih 26 godina, prvi saradnik biće Milorad Janjuš, dok će Miloš Andrić nastaviti svoj rad sa golmanima.

Nakon konferencije Ivanović je sa svojim saradnicima obavio prozivku igrača, i održao prvi trening. Na „veštaku“ pokraj glavnog stadiona prisustvovao je 21 igrač, među kojima i nekoliko novih lica.

Kada je reč o prelaznom roku, on počinje 19. januara i traje do 16. februara, a za sada su samo trojica igrača zatražili svoje papire, dok će nova imena biti uskoro poznata, kazao je sportski direktor i trener golmana Miloš Andrić.

Podsetimo, ekipa Bečeja je i više nego odlično startovala u prvom delu sezone, kada se nalazila u samom vrhu lige, međutim u poslednjih šest kola momci sa Tise beleže šest poraza i padaju na 11. poziciju, ali ono što još više brine jeste činjenica da za sada sigurno četiri tima ispadaju iz Srpske lige Vojvodina, pa se veliki i ozbiljan posao očekuje kako od igrača tako i od samog stručnog štaba u prelaznom roku i tokom priprema.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena