instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Prelazni rok i pripreme ulaze u završnicu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 12. februar 2024. • 08:20 •

Prelazni rok i pripreme ulaze u završnicu

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 odigrao je i treću kontrolnu utakmicu u toku zimske pauze i po drugi put zabeležio poraz.

Sam početak priprema bio je vrlo deprimirajuć, ističe trener Dragan Ivanović, veliki broj igrača otišao je iz kluba, a na raspolaganju je ostalo svega četiri fudbalera. Dok su iskusni igrači zbog posla i privatnih obaveza preskakali veliki broj treninga.   

Kada je reč o utakmicama, u prvom meču su plavo-beli igrali sa fudbalerima na probi iz četvrte i pete lige, omladincima i kadetima, kada je savladana ekipa Mladosti iz Turije sa 2:0. U drugoj kontrolnoj utakmici upisan je prvi poraz kada je bolja bila ekipa Panduri iz Bukurešta sa 1:4, dok je u poslednje odigranom meču sa omladincima OFK Beograda rezultat bio 1:2 za gostujuću ekipu.

Kako zaključuje Ivanović, nekolicina igrača koja je u ostatku rostera i na klupi, jako teško će moći da konkuriše u Srpskoj ligi, a ono na čemu će se insistirati u narednom periodu jeste na uigravanju linija tima i na hitnom dovođenju bar još jednog igrača u veznoj liniji kao i iskusnog napadača, jer prelazni rok traje do petka 16. februara.

Do kraja priprema ekipi Bečeja ostala su još dva kontrolna meča, i to sa Hajdukom iz Kule, 17. februara i sa FK Mladost iz Bačkog Jarka, 24. februara.

Prvi ligaški meč na Gradskom stadionu kraj Tise igra se za dvadeset dana, tačnije 2. marta sa početkom od 14:30 kada će OFK Bečej 1918 ugostiti prvoplasiranu ekipu GFK Sloven iz Rume.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena