instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Voša sve bolja

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 13. februar 2024. • 09:12 •

Voša sve bolja

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta odigrao je i treću kontrolnu utakmicu, a ono što je očigledno jeste da se tim uigrava, odnosno da se rezultati popravljaju, golovi postižu, a napomenimo i to da je ekipi Voše mreža na golu u poslednja dva meča ostala mirna.

Prva kontrolna utakmica sa ekipom Mladosti iz Bačkog Jarka završena je vrlo neslavno. Gosti su slavili sa čak 9:0, potom su fudbaleri Vojvodine bili bolji od Napretka iz Nadalja sa 4:0, dok su u poslednje odigranoj utakmici sa Jedinstvom iz Novog Bečeja slavili sa čak 5:0.

Što se tiče Jednistva, ovo im je prva kontrolna utakmica koju su odigrali u toku zimske pauze.

U toku zimskog prelaznog roka veliko interesovanje je vladalo za dolazak u Vojvodinu pa je tako pristiglo mnogo igrača uključujući i povratnika Erdeljana koji je već upisao pet golova, dok je nekoliko fudbalera i napustilo tim iz Bačkog Gradišta, a među njima i dugogodišnji kapiten Miodrag Pelengić, koji će na proleće braniti boje Hajduka iz Čuruga,  podsetimo on je odigrao ukupno preko 200 zvaničnih utakmica za Vošu i postigao preko 60 golova.

Kada je reč o dolascima i odlascima iz Jedinstva, klub su napustili Miloš Ćirić, Nikola Eremić, i Zoran Obradović, dok su se timu priključili Uroš Stanković, Nenad Pecarski i Marko Lukić.

Nakon Vojvodine, ekipu iz Novog Bečeja očekuju još dva kontrolna meča sa Borcem iz Aleksandrova i Vojvodinom iz Bašaida, dok je šesnaesto kolo PFL Zrenjanin rezervisano za 3. mart.

Vojvodina je prvi deo sezone završila kao sedmoplasirana ekipa, a ambicije su plasman u prvih pet ističe Dabižljević, takođe ono što ih u nastavku priprema očekuje su još dve utakmice i to sa Soluncem iz Karađorđeva i Slogom iz Temerina.

Prvi ligaški meč u Bačkom Gradištu igra se 10.marta sa početkom od 14:30 kada će ekipa Vojvodine ugostiti Mladost iz Turije.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena