instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Završen dvogodišnji projekat „Talent at school”

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 19. februar 2024. • 08:25 •

Završen dvogodišnji projekat „Talent at school”

Rezultati dvogodišnjeg Erasmus plus projekta „Talent at school“ koji su realizovali Udruženje za školski sport i pedagoge fizičke kulture opštine Bečej i organizacija „Talenti šampioni“ iz Portugala predstavljeni su u prostorijama Kancelarije za mlade u Bečeju.

Ova međunarodna saradnja udruženja iz Portugala i Bečeja za cilj je imala da podstakne stvaranje zdravih životnih navika i sprečavanje napuštanje škole kod dece iz marginalizovanih i socijalno-ugroženih grupa kroz prepoznavanje sportskog talenta. Aktivnostima su bila obuhvaćena deca uzrasta od 10 do 15 godina, kao i sportski klubovi, organizacije i sportski nastavnici i radnici.

Prezentaciju je otvorio član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam Dane Mandić, koji je tom prilikom istakao da će lokalna samouprava nastaviti da jača kapacitete sportskih, ali i ostalih udruženja.

Na kraju programa upriličena je podela sportske opreme i nagrada školama koje su uzele učešće u projektu, a uručene su i zahvalnice kako učesnicima, tako i onima koji su doprineli u realizaciji programa.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena