instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Uz odličja na početku sezone stiglo i stručno pojačanje

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 15. maj 2024. • 09:05 •

Uz odličja na početku sezone stiglo i stručno pojačanje

Članovi Kajak kanu kluba Bečej intenzivno treniraju spremajući se za nove sportske izazove i takmičenja u ovoj sezoni.

Na Svetskom kupu u Segedinu u disciplini K4 na 500 metara, Bečejac Marko Novaković, inače član kluba, zajedno sa svojim kolegama osvojio je četvrto mesto, a ova posada učestvovaće na Olimpijskim igrama ovog leta.

Na državnom prvenstvu u disciplini K1 na 5.000 metara Mateja Molnar osvojio je srebrnu medalju, a osim toga bečejski kajakaši su na Majskom kajakaškom Kupu Novog Sada na 1.300 metara, održanom 27. aprila, takođe ostvarili odlične rezultate. Zlato je u mini kajaku osvojio Ognjen Perić, potom srebro Dominik Dudaš, a bronzu Andrej Aranjoš, dok je srebro u disciplini K1 osvojio Mateja Molnar.

Naše sportiste uskoro očekuje Kup Srbije, a njihova ambicija je da osvoje što sjajnija odličja.

Sa pojedinim takmičarima starijeg uzrasta, uključujući i Mateju Molnara, počeo je da radi olimpijski vicešampion Marko Tomićević, koji je trenutno stručni saradnik u Kajak kanu klubu Bečej.

Prethodna uprava kluba načinila je značajne korake u pogledu infrastrukturnog unapređenja kapaciteta i opremanja ovog sportskog kolektiva. Ipak postoje ambicije za nove projekte i investicije, objasnio je predsednik kluba Dušan Živanović.

Opširnije o aktivnostima, planovima, ostvarenim rezultatima i ambicijama predstavnika Kajak kanu kluba Bečej možete saznati večeras u 20 časova u emisiji „Bečejski ugao“.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena