instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Zoran Gužvić ostvario svoj sportski san

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 16. maj 2024. • 08:29 •

Zoran Gužvić ostvario svoj sportski san

Zoran Gužvić iz Bačkog Gradišta ljubav prema streljačkom sportu gaji od malih nogu. Kada je 2010. godine nastradao i završio u invalidskim kolicima, ponovo mu se javila želja da se bavi ovom olimpijskom disciplinom.

Prošle godine se priključio sportskoj organizaciji „Karolina strela“. Ipak, uprkos dobroj volji da Gužvića registruje kao svog člana kluba, bečejski klub imao je poteškoća u tom poduhvatu, zbog čega je naš sugrađanin formalno član kluba „Olimp“ iz Zrenjanina, ali srcem brani boje Bečeja i rezultati ne izostaju.

Opština Bečej prepoznala je entuzijazam, predan rad našeg sugrađanina i njegove ambicije u ovom sportu podržala je tako što mu je dodelila finansijska sredstva za nabavku odgovarajuće vazdušne serijske puške i za potrebe treninga.

Sportska organizacija „Karolina strela“ osvojila je sedam medalja na otvorenom prvenstvu Novog Sada, a tim povodom ovaj sportski kolektiv obišao je predsednik opštine Bečej dr Vuk Radojević.

Opština Bečej pružiće pomoć u kontinuiranom održavanju treninga Zorana Gužvića, a osim toga obezbediće klima uređaj kako bi tokom leta svi članovi mogli da nesmetano treniraju u bečejskoj streljani.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena