instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Novobečejci slavili na „Kečiga kupu”

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 4. jun 2024. • 08:35 •

Novobečejci slavili na „Kečiga kupu”

Ekipa „Tisa“ iz Novog Bečeja pobednik je jubilarnog pedesetog po redu „Kečiga kupa“, koji je održan proteklog vikenda u organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca „Kečiga“ iz Bačkog Petrovog Sela.

Srebrnim medaljama okitila se ekipa iz Mola, dok je treće mesto pripalo pecarošima iz ekipe „Kečiga 1“ iz Bačkog Petrovog Sela. Za pobednika piste sa 3.835 grama, izborio se Dragan Glogovac koji je pecao u sektoru tri za novobečejsku „Tisu“.

Na takmičenju u sportskom ribolovu učešće je uzelo 68 takmičara iz šesnaest ekipa sa teritorije Vojvodine i jedne iz Bosne i Hercegovine.

Takmičarski deo odvijao se na kanalu DTD u Bečeju, dok je dodela pehara, medalja i druženje bilo upriličeno u „Kući velikih porodica“ u Bačkom Petrovom Selu.

Zbog lepog druženja, ali i divnih ljudi koji čuvaju tradiciju ribolovačkog društva iz Bačkog Petrovog Sela, isidora Popov Tapavički odlučila je pre nekoliko godina da postane pokrovitelj kako takmičenja koja tokom godine organizuje „Kečiga“, tako i samog udruženja.

Kada je reč o daljim planovima u Udruženju sportskih ribolovaca „Kečiga“, jedno je sigurno, a to je da nema odmora u narednom periodu, jer su pred njima mnoga takmičenja na kojima će gostovati ali i na kojima će biti organizatori.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena