instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Podmladak zdrav temelj svakog kluba

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 12. jun 2024. • 08:16 •

Podmladak zdrav temelj svakog kluba Fejsbuk stranica: Škola fudbala Bečej

Ono što odlikuje dobar i stabilan klub jesu njegova deca. Podmladak i omladinske škole stub su svake uspešne sportske organizacije, što je odlika i OFK Bečej 1918, koji u svih pet kategorija ima veliki broj mladih fudbalera.

Kako bi mlađe generacije ali i seniorski sastav napredovali potrebni su i dobri uslovi, koji su u našem gradu odlični, ističe Bašić.

Mladi Bečejci učestvuju na mnogim međunarodnim turnirima širom zemlje gde osvajaju medalje, a nosioci su i velikog „Zimskog turnira“ u malom fudbalu, koji je ove godine u našem gradu bio održan po 15. put.

Takođe ono što se svakako mora napomenuti jeste i to da mladi fudbaleri od skora, na početku svake utakmice prodefiluju travnatom površinom sa prvim timom, što umnogome znači mlađim naraštajima, dok u toku poluvremena imaju i svojih petnaest minuta pred punim tribinama, kada kroz simbolične revijalne utakmice pokazuju stečeno znanje.

Opširnije o ovoj temi ali i o igračkom kadru prvog tima, treneru Ivanoviću, upravnom odboru i svim drugim aktuelnim temama i planovima vezanim za Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 pogledajte u emisiji „Bečejski ugao“ koja se ove srede u 20 časova emituje na našem programu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena