instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Uz bolje uslove pristigla i nova oprema

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 20. jun 2024. • 09:31 •

Uz bolje uslove pristigla i nova oprema

Kako bi bili dobro opremljeni kao dobar tim i dobra ekipa, svaki sportski klub mora da ima adekvatnu opremu za takmičenja, tako je ovog puta lokalna samouprava donirala opremu Kik boks klubu Bečej u vrednosti od stotinu hiljada dinara.

Opremu „Top ten“ propisanu od strane Svetske kik boks federacije (VAKO), za zvanična svetska i državna takmičenja u svim disciplinama kik boksa uručili su Dane Mandić, član OV zadužen za investicije i komunalne delatnosti, David Tufegdžić, član OV zadužen za sport, omladinu, turizam i informisanje i Branislav Nešić, član OV zadužen za poljoprivredu i privredu.

Pored ove opreme za rad i funkcionisanje Kik boks kluba Bečej opština je po godišnjem programu opredelila i 300 hiljada dinara, kazao je David Tufegdžić.

U prethodnom periodu velikim radovima obuhvaćen je sportski centar u Bečeju, ali i drugi objekti među kojima i Društvo za telesno vaspitanje „Partizan“, gde je zamenjena rasveta u velikoj sali i gde su kompletno renovirani devastirani toaleti u prizemlju.

Nakon zamene svih vodovodnih cevi, sanitarija, slavina, vrata, pločica i svega drugog, za šta je opština Bečej izdvojila više od milion dinara, ključevi su predati klubovima koji funkcionišu u ovom objektu i koji će voditi brigu o ovim prostorijama.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena