instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

U Bečeju otvorena sezona Autocross prvenstva Srbije

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 24. jun 2024. • 08:25 •

U Bečeju otvorena sezona Autocross prvenstva Srbije

Drugu godinu za redom naš grad bio je domaćin velikog auto-moto spektakla, odnosno trke „Autocross prvenstva Srbije“ pod nazivom „Autocross Bečej“ u organizaciji „Autocross asocijacije Srbije“ i Opštine Bečej.

Protekle godine, kada se prvi put organizovao ovaj događaj, naš grad je imao čast da zatvori sezonu, dok je ove godine na „Areni Tisa Bečej“ otvorena sezona „Autocross prvenstva Srbije“.

Ono što se i ove godine može sa sigurnošću reči, jeste da nijedna sportska manifestacija u našem gradu nije privukla ovoliki broj sugrađana svih generacija koji su u toku dva dana uživali u treninzima, kvalifikacionim i finalnim trkama.

Uz same posetioce, organizatori i predstavnici „Autocross asocijacije Srbije“ odlaze sa i više nego pozitivnim utiskom iz Bečeja.

Pozitivan utisak na kraju manifestacije bio je, čini se obostran, jer su i domaćini odnosno Bečejci zaista uživali u trkama, velikom broju neizvesnih završnica, trkama bagija, Kupu dama, pa i u situacijama koje nisu ostavljale ni jednog posetioca ravnodušnim, kada je dolazilo do sudaranja, prevrtanja i paljenja auta gde su intervenisali hitna pomoć i vatrogasci, sve to je rezime dvodnevnog auto-moto spektakla koji je održan u Bečeju.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena