instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Nemački lovni terijer iz Vršca najlepši pas CACIB Bečej

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 7. jun 2022. • 09:23 •

Nemački lovni terijer iz Vršca najlepši pas CACIB Bečej

Jubilarna deseta po redu Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB Bečej u organizaciji Kinološkog društva Bečej okupila je oko 350 izlagača iz deset zemalja.

Titulu najlepšeg psa poneo je nemački lovni terijer Cezar vlasništvo Milutina Trusnika iz Vršca. Drugo mesto zauzeto je leonberger Đorđe, mađarskog odgajivača Karolja Sakača iz Đera, treći je bio jazavičar Tobi iz Novog Beograda, a četvrti nemački špic iz Sombora.

Epitet najlepšeg mladog psa poneo je jedanaestomesečni doberman Hektor iz odgajivačnice „Angel of Shaytan“ Bečejca Milana Matića, a vlasništvo Aleksandra Taleskog iz Kikinde

U kategoriji najlepši bečejski pas titulu je poneo bokser Izi vlasništvo Milane Pavkov.

Rodezijski ridžbeci, poznatiji i kao goniči na lavove,  vlasništvo Bečejca Lazara Drinića odneli su pobedničku titulu u odgajivačkoj grupi, drugo mesto parovi, treće mesto u kategoriji najlepšeg bečejskog psa, kao i još nekoliko pehara za plasman u pojedinačnoj konkurenciji.

Za najboljeg mladog hendlera proglašen je Nemanja Klajić iz Bačkog Gradišta zajedno sa njegovim biglom Džeronimom, koji je osvojio četvrto mesto u kategoriji najmlađi pas od 6 do 9 meseci.

Pored velikih pehara namenjenih najlepšim psima manifestacije po oceni delegata Kinološkog saveza Srbije Dragane Vlahović, manjim peharima i hranom za pse sponzora nagrađeni su prvaci svih rasa, prvaci FCI grupa, kao i najlepši psi u kategoriji bebi (tri do šest meseci starosti), najmlađih (šest do devet meseci), juniora, veterana, odgajivačkog para, grupe, lovački, bečejski itd.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena