instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Novoselci spremaju bogat program za nedelju

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 6. septembar 2022. • 11:28 •

Novoselci spremaju bogat program za nedelju

Manifestacija Dani Novog sela pod sloganom „Živimo zajedno“ biće upriličena u nedelju 11. septembra na terenu za mali fudbal kod pijace u centru ovog dela Bečeja.

Organizatori su i ove godine pripremili bogat zabavni, sportski i kulturni program za sve građane naše opštine ali i okolnih mesta.

Takmičenje u kuvanju svinjskog gulaša počinje u 15 časova, kada će se u ovom gastronomskom takmičenju nadmetati do tridesetak ekipa.

Uz takmičenje u kuvanju gulaša, organizatori su za ovu godinu spremili još jedno nadmetanje a to je takmičenje u ribolovu kako za decu tako i za starije.

Zainteresovani takmičari za sportski ribolov, o načinu i uslovima za ovo nadmetanje više informacija mogu dobiti na isti broj telefona.

Gosti koji dolaze na manifestaciju, a ne takmiče se u gurmanskom delu programa, neće ostati gladni, ističu iz treće mesne zajednice, jer će u toku dana biti pripremljen i takozvani vojnički pasulj.

Akcenat manifestacije je na razonodi i brojnim zanimljivim aktivnostima za decu i omladinu, što je ove godine upotpunjeno sa šarolikim događajima, namenjenim baš ovoj populaciji.

Posetioce manifestacije očekuje i bogat kulturno – muzički repertoar za koji su zaduženi najmlađi Novoselci ali i kulturno umetnička i druga društva iz naše opštine.

Glavni pokrovitelj manifestacije je lokalna samouprava ali u njoj učestvuju i brojni lokalni privrednici.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena