instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Prvi „Noćni market” u Bečeju

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 3. jun 2024. • 07:30 •

Prvi „Noćni market” u Bečeju

Nakon 17 godina uspešne saradnje, Turistička organizacija opštine Bečej i udruženje građana „Biber“, zajedničkim snagama pokreću novu manifestaciju pod nazivom "Noćni market", koja će po prvi put biti organizovana 8. juna na Trgu oslobodjenja u Bečeju.

"Noćni market je festival hrane, pića, dizajna i zanatstva, koji se održava u večernjim satima pod otvorenim nebom na kom će posetioci moći da uživaju uz muziku, kupovinu, zabavu i dobru hranu, pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo. Dolazak na manifestaciju najavilo je oko 40 izlagača iz cele Srbije, koji će posetiocima ponuditi: vino, sireve, craft pivo, domaće pogačice i kiflice, hercegovački sir iz mješine, prirodne sokove bez šećera, langoš, truba kolač, sosove, zimnicu, prozvode od lavande, med i proizvode od meda, bombone, ručno radjeni nakit, štrudle, kolače, sapune, prirodnu kozmetiku, proizvode od drveta, sveće od sojinog voska, začinsko bilje. Neki od izlagača će po prvi put imati priliku da se predstave u Bečeju, posetiocima Noćnog marketa", navodi se u saopštenju organizatora.

U okviru zabavnog programa nastupiće polaznici Muzičkog centra "Bubamara" iz Bečeja i Dejan Mitić Trio iz Novog Sada. Kreativko, likovna radionica iz Novog Sada pripremila je dve kreativne radionice za najmladje posetioce kao i face painting.

Za sve posetioce Noćnog marketa, organizatori su pripremili nagradnu igru a nagrade za posetioce darovali su preduzetnici i ustanove iz Bečeja.

1717392516373_ijblk83nd_nocni market program(1).jpg

Ukoliko ste mali ili veliki preduzetnik, kreativac, rukotvorac, dizajner, gastronom, zanatlija i želite da se predstavite publici na prvom Noćnom marketu u Bečeju, informacije mozete dobiti putem e-maila: [email protected]

Ovaj projekat je podržan i od strane drugih partnera: Opštine Bečej, JP “Komunalac” Bečej, Naxi Active Radia, System Bilborda i Gradskog pozorišta Bečej.

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena