instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Pravila i uslovi korišćenja sajta, odricanje i ograničenje od odgovornosti


Poštovani korisnici, celokupan sadržaj na veb portalu vojvodjanski.com opšteg je i informativnog karaktera bez ikakvih garancija bilo koje vrste. Administrator web portala (vlasnik) ne može garantovati da je celokupan sadržaj (slike, tekstovi, video prilozi ...) kompletan, bez propusta i grešaka. Administrator ovog web portala zadržava pravo da promeni sadržaj u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

Veb portal vojvodjanski.com priprema svoj sadržaj sa velikom pažnjom tako što se zalaže za najviši mogući stepen tačnosti podataka. Međutim, ova veb lokacija sadrži medijske objave kao i spoljne (stalne ili privremene) veze ili veze ka veb lokacijama kojima upravljaju treća lica, te ne preuzima bilo koju pravnu odgovornost za netačnu informaciju i potpunost ponuđenih tekstova koji su objavljeni od strane portala kojima upravljaju treća lica (portali koji plasiraju svoje objave na veb portal vojvodjanski.com). Takođe, ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja direktno ili indirektno proističe iz upotrebe ovog veb portala.

Trudimo se da informacije na našem veb portalu budu aktuelne i tekuće, ali ne prihvatamo nikakvu odgovornost za postavljeni sadržaj. Zakonski smo ograničeni za odgovornost kao prenosioci javno dostupne informacije na našim stranicama. Nismo u obavezi da kontrolišemo informacije treće strane koje su postavljene ili sačuvane na našoj platformi. Obavezujemo se da bez odlaganja skinemo bilo koji sadržaj čim postanemo svesni da isti krši zakon. U takvim slučajevima naša odgovornost započinje onog trenutka kada postanemo svesni dotičnog kršenja zakona. Takođe, ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu koja direktno ili indirektno proističe iz upotrebe ove veb lokacije.

Ovaj web portal može da sadrži linkove ili pozivanja na web portala kojima upravljaju treća lica. Sadržaj koji je povezan sa spoljnim vezama - linkovima je van naše kontrole i našeg uticaja, pa zbog toga ne preuzimamo nikakvu odgovornost za takav sadržaj. Izričito odbacujemo vezu sa sadržajem stranica trećih lica do kojih vode linkovi naznačeni na našem web portalu. Pre svega ne preuzimamo odgovornost ni za kakvo kršenje zakonskih odredaba ili povredu prava trećih lica na tim stranicama. Korišćenjem ovih linkova, napustićete ovaj web portal i pristupiti drugom web portalu na kome važe drugi uslovi korišćenja. Prema tome, ovim potvrđujete i saglasni ste da veb portal vojvodjanski.com nije odgovoran za dostupnost takvih spoljnih portala i nije odgovoran za sadržaj, usluge, proizvode ili druge materijale koji se nalaze ili su dostupni na tim portalima. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od web sajtova na koje vode linkovi sa našeg sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Vojvođanska događanja

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena