uskoro-novi-ginekolog-u-domu-zdravlja-becej
instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Zdravlje

Uskoro novi ginekolog u Domu zdravlja Bečej

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 19. decembar 2023. • 07:22 •

Uskoro novi ginekolog u Domu zdravlja Bečej

Dom zdravlja Bečej uskoro će dobiti novog ginekologa, jer je dr Saša Milošević, specijalista ginekologije, podneo otkaz i radiće u bečejskoj zdravstvenoj ustanovi do petka 22. decembra.

„Nakon prestanka rada dr Saše Miloševića, spec.ginekologije, preduzeli smo sve da naše sugrađanke dobiju neophodne usluge na odeljenju ove specijalnosti. Potpisan je ugovor o dopunskom radu sa dr Helenom Hrnjak, spec.ginekologije, koja radi u Domu zdravlja Temerin. Doktorka ima ID broj i moćiće da ispisuje pacijentkinjama sve što je potrebno od dokumentacije. Doktorka počinje sa radom od ponedeljka 25. decembra, tako da neće biti prekida u radu na ovom odeljenju. Dolaziće dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, a po potrebi još jedan dan u nedelji, dok će ostalim danima (utorak, sreda, četvrtak), kao i do sada raditi dr Snežana Ubović, spec.ginekologije. Ovim rasporedom će biti pokriveni svi radni dani tokom nedelje i nastaviće se neometan rad odeljenja ginekologije”, saopštili su iz Doma zdravlja Bečej.

Pacijentkinje će moći da obave zakazane preglede i dobiju sve usluge koje pripadaju nivou primarne zdravstvene zaštite u zakonskom roku, navodi se u saopštenju.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad